Wat is een Ketogeen dieet?
31 januari 2019 
1 min. leestijd

Wat is een Ketogeen dieet?

Wil je het afvallen één keer goed aanpakken? meer energie en je fit voelen.Van die suikerverslaving afkomen en overtollig buikvet verbranden zonder honger te lijden?

Dan ben jij hier op het juiste adres ik ga je vertellen meer vertellen over Keto.

Wat is een Ketogeen dieet?

Een Ketogeen dieet is een koolhydraat arm dieet Het probleem met voeding, diëten en dikker worden is dat we al snel teveel koolhydraten eten.

Een  Ketogeen dieet richt zich op sterke vetverbranding door middel van ketose.

Dit is het proces van verbranding wanneer je lichaam voedingstoffen kan aanspreken voor haar energie, waardoor het je opslagen reserves gaat aanspreken.

Het doel van het ketose dieet

Een van de belangrijkste doelen van het dieet is om het lichaam in ketogene toestand te laten raken dit klinkt eng maar het is een natuurlijk verschijnsel.

Ketose is een toestand waarbij het lichaam ketonen in plaats van glucose als belangrijkste brandstof gebruikt.

Wat is een Ketogeen dieet?

Deze ketonen zijn afkomstig uit vet normaal gesproken is glucose de belangrijkste brandstof. Glucose komt voort uit koolhydraten en eiwitten.

Wat mag je eten bij een Ketogeen dieet?

Het Ketogeen dieet bestaat voornamelijk uit vis, vlees, eieren, kaas, noten, avocado, olie, room en voldoende koolhydraat arme groenten.

Een tip die ik je in het begin willen geven is plan je maaltijden. Omdat je al snel te veel koolhydraten inneemt kan je het beste aan plan maken.

Het aantal koolhydraten dat je per dag nodig hebt verschilt van persoon tot persoon. Wanneer je het ketodieet volgt, ga je dus minderen in koolhydraten.

Je brengt het aantal koolhydraten terug naar maximaal 50 gram hele koolhydraten (20 tot 30 gram netto koolhydraten) per dag.

Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander dankzij het keto plan

Dit boek  laat jou kennismaken met de keto-keuken een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis, waar Hollywoodcelebrity’s zoals Halle Berry en Kim Kardashian hun slanke lijn aan danken.

Het keto plan Bol.com kopen? >>

Over de schrijver
Ik ben Thea van de Horst ik ben 52 jaar jong ik merk als je ouder word het gevecht tegen overgewicht moelijker word. Met deze website probeer ik mensen te helpen om overgewicht te ver komen of tegen te gaan.
Reactie plaatsen