Slank door de overgang! programma van Ria Kamelle
09 november 2018 
3 min. leestijd

Slank door de overgang! programma van Ria Kamelle

Voor veel vrouwen is de overgang dan ook een periode waarin ze kilo’s aankomt en ook nog eens vaak sjagerijnig zijn, de kleding zit minder goed, je kijkt liever niet te lang in de spiegel,

Herken jij je zelf hierin? Als je op dit moment in de overgang zit en last van overgewicht hebt, dan is het lastig om af te vallen.

Het boek Slank door de overgang is speciaal geschreven door Ria Kamelle voor vrouwen die willen afvallen en nu midden in de overgang zitten.

Wie is de auteur Ria Kamelle?

Ria is bekend in de wereld van het helpen van vrouwen in de overgang ze heeft meerdere boeken geschreven die met de overgang te maken hebben.

Slank door de overgang! programma van Ria Kamelle

Toen Ria zelf in de overgang zat, kwam ze namelijk in een korte tijd 7 kilo aan. Ze probeerde van alles, maar de overtollige kilo’s gingen er niet vanaf.

Daarom besloot ze zich te verdiepen in de materie, Deze inzichten toetste ze bij zichzelf en met resultaat, Ria staat ook netjes bij de kamer van koop handel ingeschreven.

Voor wie is het bedoeld?

Dit boek is voor vrouwen tussen de 40 en 60 jaar in de overgang om vrouwen te helpen om de Slank door de Overgang door te komen. In het boek staat alles wat jij nodig hebt om slank de overgang door te komen.

Als je wilt hoe je de overgang zoals Ria als iets positief kan ervaren. Het draait allemaal om afslanken (of niet meer aankomen!) en daarbij goed in je vel zitten.

Ria je allerlei handige tips en informatie om fit, gezond en energiek de overgang door te komen.

Opbouw en inhoud van het boek

Het ebook ziet er netjes en verzorgd uit en is zeer uitgebreid en compleet.

Je kunt de ebook dan direct op je computer zetten. Als je wilt kun je de e-books ook op je e-rader of tablet zetten, of gewoon uitprinten als je dat liever wilt.

De Slank door de Overgang methode is opgebouwd uit 3 stappen:

Uitschakelen van de overgangshormonen stimulatie. Je lichaam gaat binnen 24 uur vet verbranden.

In balans krijgen van je hormoonhuishouding. Zodra jouw buikje strakker begint te worden.

Jouw stofwisseling direct inzetten om buikvet te verbranden.

Als je Slank door de Overgang hebt aanschaft ontvang je 50 buikvetverbrandende recepten. Die jou helpen van jouw overgangsklachten af te komen. De natuurlijke ingrediënten zijn te koop in je eigen supermarkt, dus geen moeilijk gedoe

Je leert ook meer over sporten en voeding en waarom sporten niet altijd de juiste methode is om af te vallen.

Sommige tips helpen je misschien erg goed, andere tips niet, . Door meerdere tips en adviezen op te volgen, kom je er vanzelf achter wat voor jou goed werkt.

Dit is niet zomaar een boekje dat in een dag in elkaar is gezet Ria heeft hier met veel tijd, aandacht en liefde aan gewerkt.

De stofwisseling en hormonen tijdens de overgang

Recepten van Slank door de overgang

De voeding binnen het programma heeft als belangrijkste kenmerk dat het gezond is.

De recepten die je kunt gaan bereiden zijn met name koolhydraat-beperkt.

Het eten van te veel koolhydraten zorgt namelijk voor overgewicht. Het voordeel van koolhydraat-beperkt is dat je gezonde koolhydraten wel kunt eten

De gerechten zijn tevens bedoeld om zo nodig met heel je gezin te eten. Dit maakt het makkelijker de recepten in je dagelijks leefpatroon te implementeren.

Wat is de prijs van Slank door de Overgang?

Slank door de overgang kost namelijk maar 37,- euro. Slank door de Overgang is een digitaal boek, een zogenaamd e-book. Dit betekent dat je geen fysiek boek thuisgestuurd krijgt.

Je krijg ook nog een aantal bonussen als je dit boek aanschaft zoals:

Kledingadvies voor vrouwen in de overgang (VIDEO)

Ria geeft je advies over hoe je duizenden euro’s kunt besparen met kleding.

Een handige maaltijd planner + boodschappenlijstjes

Nooit meer nadenken over wat je vandaag moet eten.

40  Vetverbrandende Groene Smoothie en Juices (E-BOOK)

De smoothies en juices zijn in een handomdraai klaar te maken die ervoor zorgen dat je stofwisseling een boost krijgen.

Je krijgt ook nog gratis toekomstige updates

Slank door de Overgang bevat ook nog een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, mocht je niet tevreden zijn, dan kun je gewoon binnen 30 dagen je geld terugvragen. Hierdoor loop je geen enkel risico.

Wat gebeurd er nadat ik heb betaald?

Wanneer je hebt betaald dat gaat via PayPro (een betrouwbare Nederlandse dienstverlener) krijg je direct een mailtje met instructies.

Na betaling kun je binnen een aantal minuten aan de slag met het boek!

Recepten van Slank door de overgang

Met deze instructies kun je een persoonlijk account aanmaken op het ledengedeelte van Overgang.info. In dit gedeelte kun je direct het Slank door de Overgang boek downloaden.

Slank door de Overgang kopen (+ BONUS!)

Hoeveel is het jou waard om gezond, slank en vol zelfvertrouwen de overgang door te komen? Dit boek van Ria Kamelle, raad ik het iedere vrouw in de overgang (of die naar de overgang toe gaat, of er net uit komt) van harte aan.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je in ieder geval geen enkel risico.  Er zijn al meer dan 2000 vrouwen je al voor gegaan!

Klik hier om Slank door de Overgang plus bonus te kopen >>

Over de schrijver
Ik ben Thea van de Horst ik ben 52 jaar jong ik merk als je ouder word het gevecht tegen overgewicht moelijker word. Met deze website probeer ik mensen te helpen om overgewicht te ver komen of tegen te gaan.
Reactie plaatsen