20 Dagen Suikervrij!  programma van Ria Kamelle
01 september 2019 
in Suiker
4 min. leestijd

20 Dagen Suikervrij! programma van Ria Kamelle

Waarom 20 dagen suikervrij? Dat suiker een dikmaker is, dat hoeven we je als het goed is niet meer te vertellen.

Wat zo vervelend is aan suiker, is dat het in heel veel voedingsmiddelen voorkomt. Niet alleen in zoetigheden en lekkernijen.

Het zit bovendien vaak ook verborgen in voedingsmiddelen, zodat je niet weet dat je eigenlijk suiker eet. Dit heb je vooral met voeding uit de supermarkt, zoals kant-en-klaar maaltijden en diepvriesproducten.

Wat is suiker en de verslavende werking van suiker

Suiker is een goedkope grondstof en een ideale smaakmaker, maar heeft een slechte reputatie als het om gezondheid gaat. Daarom heeft de voedingsindustrie 56 namen voor suiker bedacht zoals: glucose, lactose, dextrose enzovoorts.

Veel suikers zijn verborgen. Je herkent ze in niet, omdat ze een andere naam hebben. In de meeste bewerkte voedingsproducten vind je verborgen suikers denk daarbij aan producten zoals: salami, light producten, ontbijtgranen, salade dressings, bewerkte vruchtensappen, energierepen

Na het eten van suiker komt er in het lichaam dopamine vrij dat ervoor zorgt dat je een euforisch gevoel krijgt. Hierdoor krijgen de hersenen het signaal dat je je lekker voelt en daarom verlang je telkens weer naar suiker.

Als je weet hoe je suikervrij kan eten dan wordt het veel makkelijker om haar schreeuw naar suikers en snelle koolhydraten te bedwingen.

Wat krijg je als je 20 Dagen Suikervrij koopt?

20 dagen suikervrij is een E-book dat je kunt gebruiken om af te vallen. Het boek is volledig gericht op vrouwen van 40 jaar en ouder die een te hoog vetpercentage hebben en graag gezonder willen leven.

Het gaat voornamelijk om dames die verslaafd zijn aan snoep, koeken en andere zoetigheid en hierdoor te maken hebben met een te hoog lichaamsgewicht.

20 Dagen Suikervrij

Door de jaren heen is het E-book 20 dagen suikervrij erg populair geworden. Door de stijgende populariteit van het boek, werden wij nieuwsgierig naar de resultaten. Daarom hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar dit boek en onze 20 dagen suikervrij ervaringen voor je op een rijtje gezet.

De inhoud van 20 dagen suikervrij

Zoals de naam van het programma al verklapt, wordt 20 dagen suikervrij verdeeld over 20 dagen. Volg je dit programma om af te vallen, dan krijg je voor iedere dag een recept.

Dit recept is niet alleen gezond, maar ook gemakkelijk te bereiden binnen maximaal 20 minuten tijd. En heb je kinderen? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat zij de recepten niet lusten, want de gerechten van 20 dagen suikervrij zijn geschikt voor het hele gezin.

Kies je ervoor dit afvalprogramma te kopen, dan ontvang je naast het E-book ook zes interessante bonussen. De bonussen van het programma zijn

  • Een startersgids.
  • 10 verschillende drankjes, allemaal geheel suikervrij.
  • 10 lekkere én gezonde toetjes.
  • Een handig boodschappenlijstje.
  • Toegang tot de Facebookgroep van 20 dagen suikervrij.
  • Een e-mail met alle informatie over het programma.

Wie is Ria Kamelle?

Ria Kamelle is de auteur en verkoopster van 20 Dagen Suikervrij. Ze is geen onbekende, want ze heeft ook al de boeken Slank door de Overgang en Overwin je Overgang geschreven.

Ria staat op het internet bekend als een expert op het gebied van voeding, afvallen en gezondheid.

Ria Kamelle?

Ze schrijft dan ook regelmatig (gast) blog artikelen op haar websites, en heeft een groot aantal volgers en fans.

Ria staat netjes bij de Kamer van Koophandel ingeschreven, en op internet kom je geen negatieve ervaringen over haar tegen.

Klik hier om 20 dagen suikervrij te kopen >>

20 Dagen Suikervrij prijs

De prijs voor het volledige 20 Dagen Suikervrij programma is 49,- euro. Dat vind ik een uitstekende prijs voor wat je krijgt.

Voor nog geen 5 tientjes krijg je toegang tot een zeer compleet programma waarin je meer dan 50 recepten om gezond, makkelijk en snel glutenvrije gerechten klaar te maken.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Om er helemaal een no-brainer van te maken heeft Ria een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geïntroduceerd.

Dit houdt in dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het 20 Dagen Suikervrij programma, dat je dan gewoon binnen 30 dagen  na aanschaf je geld terug kunt vragen.

Hierdoor loop je dus geen enkel risico op een miskoop, en heb je alleen maar te winnen!

Klik hier om 20 dagen suikervrij te kopen >>

Wat gebeurd er na de betaling?

Na betaling word je direct doorgestuurd naar een geheime pagina waarop je het boek inclusief de bonussen kunt downloaden.

Je kunt het pakket dan ook gelijk naar je computer downloaden, en eventueel uitprinten en/of op je ereader/tablet zetten om te lezen. Natuurlijk kun je alle boeken ook gewoon op je computer lezen als je dat liever hebt.

Nadat je hebt betaald kun je in ieder geval direct aan de slag!

Waarom 20 dagen suikervrij kopen?

De gemiddelde vrouw van 40 jaar en ouder heeft een druk leven. Ze heeft niet alleen een drukke baan, maar moet ook het gezin onderhouden, het huishouden bijhouden en bovendien voldoende tijd steken in haar sociale leven.

Omdat 40-plussers het zo druk hebben, is er minder tijd om uitgebreid gezonde maaltijden klaar te maken en voldoende te sporten.

Hierdoor hebben veel vrouwen vanaf 40 jaar te maken met overgewicht.

Daar komt nog bij dat de meeste vrouwen sneller in de verleiding komen zoetigheid te eten. Een zak drop, een lekkere reep chocola of een zoete koek: de meeste dames vinden het heerlijk. Door te weinig gezond eten, te weinig beweging en te veel zoetigheid, komen veel dames in de doelgroep in de problemen met hun gewicht.

Eet je te veel zoetigheid, dan raakt de bloedsuikerspiegel uit balans. 20 dagen suikervrij zorgt ervoor dat de hoeveelheid insuline in het bloed wat minder wordt, zodat het verbranden van vet gemakkelijker en sneller gaat.

Daarnaast stimuleert het dieet de hoeveelheid glucagon in het lichaam: een hormoon dat de vetverbranding stimuleert. Door de hoeveelheid insuline te verminderen en voor meer glucagon te zorgen, wordt de vetverbranding gestimuleerd.

De schrijfstijl van het boek is makkelijk en netjes. Hierdoor is het voor iedereen goed te volgen. 20 Dagen Suikervrij is een absolutie aanrader!  het is ook mogelijk om de recepten te serveren aan het complete gezin samen gezond eten.

Klik hier om 20 dagen suikervrij te kopen >>

Over de schrijver
Ik ben Thea van de Horst ik ben 52 jaar jong ik merk als je ouder word het gevecht tegen overgewicht moelijker word. Met deze website probeer ik mensen te helpen om overgewicht te ver komen of tegen te gaan.
Reactie plaatsen